duminică, noiembrie 16, 2008

Bateti si voi pe cineva?!

Am si uitat cand a castigat Steaua un meci. Un nou meci, un nou esec. Egalul nu poate fi considerat rezultat pozitiv in Ghencea. Cu fiecare saptamana, Steaua isi pierde din stralucirea de alta data.
Steaua practica un joc haotic, plictisitor si mai ales ineficient. Jucatorii joaca fara tragere de inima, fara devotament si sacrificiu pentru culorile ros-albastre. pe ei nu ii intereseaza spiritul stelist ci doar daca Gigi le-a umplu buzunarele. Singurii care merita cu adevarat sa fie declarati stelisti sunt Radoi, Nicolita, Ogararu, Goian si cam atat. Daca ar avea toti devotamentul lui Radoi, Steaua ar straluci din nou printre stele. Asa se stinge pe zi ce trece. Unde sunt golgheterii de alta data? Steaua avea in fiecare an un om care sa marcheze 15-20 de goluri(Lacatus,Adrian si Sabin Ilie,Rosu,Raducanu).Unde este acea placere in joc, acea bucurie cand dai gol. Lacatus cand dadea un gol se bucura cu galeria. Peluza lua foc. Acum se strang in brate si atat. Suporterii lasa-i sa mai astepte..... . Dar toata suflarea stelista are o rabdare, care nu se stie cat mai dureaza?!
Baieti e vremea sa va treziti si sa aratati ca sunteti demni sa purtati tricoul ros-albastru. Aratati-ne de ce este considerata Steaua, cea mai buna echipa a Romaniei.
Vrem sa ne mandrim cu voi si voi cu noi!

0 comentarii:

 
© free template by Blogspot tutorial