joi, noiembrie 06, 2008

Corigenti la franceza

Ce se poate spune despre un asemenea meci? Un 2-0 convingator si clar ca lumina zilei. Chiar daca Steaua a incercat sa sparga gheata, in meciurile cu francezii din aceasta toamna,a clacat lamentabil aratandu-ne unde ne este nivelul. Meciul a inceput echilibrat,dar s-a vazut de la inceput cine este sefu. Dupa parada din minutul 6,a lui Zapata,ne asteptam la un meci mare.Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Lyonul a controlat autoritar mijlocul terenului,stelistii reusind sa treaca foarte rar de mijlocul terenului.

Cu un Juninho in zi de gratie,Lyon a deschis scorul in minutul 45,dupa neglijenta zidului. Acest gol a cazut cum nu se putea mai rau,chiar inainte de pauza. Dorinel l-a introdus dupa pauza pe Semedo,dar portughezul parca era de pe alta planeta.Nici introducerea ''briliantului'' Dayro nu a fost inspirata,acesta fiind inexistent. Golul 2 a venit normal si a pecetluit o victorie meritata a francezilor.
Dorinel trebuie sa faca o analiza serioasa a jucatorilor si sa-i ceara patronului forte proaspete.Cu asemenea fantome pe teren,nici nu-i poti cere mai mult. Sa speram ca Steaua se va mobiliza exemplar pentru ultimile 2 meciuri si va prinde locul de Uefa.

0 comentarii:

 
© free template by Blogspot tutorial