duminică, noiembrie 09, 2008

Oare de ce?

Oare de ce ma asteptam ca aseara sa vad alt meci intre Timisoara si Dinamo? Meciul a inceput echilibrat, cu atacuri sterile de o parte si de alta. Dar a venit minutul 12, si cu acesta prima gafa a Timisoarei, autogol Brrezinsky. Dinamo conducea nesperat. Norocul o ajutase din nou. In loc sa se trezeasca, Timisoara a jucat lamentabil, parca ea conducea nu Dinamo.
Dinamo a ratat desprinderea inainte de pauza, cand Miranda a ratat ocazia campionatului. Inevitabilul s-a produs dupa pauza. profitand de apatia fundasilor timisoreni, Danciulescu si-a aratat din nou clasa in minutul 52. Cainii deja sarbatoreau victoria. Desi nu mai avea ce pierde, Timisoara nu a aratat de ce merita sa fie pe locul 1. Si ca sa fie siguri ca nu ii pot egala pe Dinamo, fundasii timisoreni au mai gafat o data. Fundasul golgeter mai avea nevoie de un gol. Si pentru ca in poarta lui Dinamo nu avea voie, Cisovsky si-a marcat in proprie poarta.
Cam asta a fost istoria partidei, dar ramane intrebarea ,,Unde a fost Timisoara?''. De fiecare data se bat cu pumnul in piept ca ii batem, dar de fapt e invers. Sau poate au uiat sa joace fotbal cu Dinamo?!.......

0 comentarii:

 
© free template by Blogspot tutorial